Zašto izabrati ATOMIC-SPED kao transportera?

 

U medjunarodnom transportu sa carinskom robom postoji više tačno definisanih operacija koje moraju biti ispravno odrađene kako bi sam proces protekao bez zastoja. Počevši od dokumentacije koju priprema Uvoznik/Izvoznik (fakture, dozvole..), propratnih dokumenata kojima se bave špediteri pa sve do situacija u saobraćaju, na granicama itd. Logično je zaključiti da je u svemu tome neophodna dobra komunikacija sa klijentom I deljenje tačnih informacija.

Upravo tu stupa na scenu naš  kvalitet.

Brzina reakcije!

Sigurno ste bili u situaciji da Vas beskonačno prebacuju sa veze na vezu dok Vaše strpljenje i potrošeno vreme ne dodju do krajnjih granica. Nažalost, dok Vam se javi prava osoba već može biti kasno za neophodnu reakciju. Takve situacije kod nas se ne dešavaju. Vaš kontakt iz naše firme uvek ima tačnu informaciju i u slučaju bilo kakve dileme spreman je pružiti maksimalnu podršku.

 

  • Naša usluga podrazumeva prevoz od tačke A do tačke B u dogovorenom terminu.
  • Naša vozila poseduju GPS praćenje u realnom vremenu kao i svu neophodnu opremu za profesionalno obezbeđivanje tereta. Na zahtev klijenta šaljemo informacije o poziciji vozila 24/7.
  • Sarađujemo samo sa vrhunskim profesionalcima iz branše kojima je kvalitet usluge na prvom mestu.
  • Sva naša vozila poseduju CMR osiguranje (osiguranje odgovornosti prevoznika) dok na zahtev klijenta možemo posebno osigurati i pošiljku kao ALL RISK osiguranje.

 

Jednostavno, mi smo izabrali da nam kvalitet i bezbednost servisa bude na vrhu prioriteta.

I time se ponosimo.

378